POULE & POULETTE GENT

POULE & POULETTE GENT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 237 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Poule & Poulette Gent. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 22:07 Hoewel ik hier al eens besteld heb, viel het deze keer iets wat tegen. De vleugeltjes waren beter gekruid de vorige keer. De mayonaise ontbrak en de frietjes waren slap. Bezorgtijd was wel helemaal in orde. Jammer van het eten.
22 jun 2022 om 21:26 Veel te weinig voor de prijs een keer nooit meer
10 jun 2022 om 22:20 Echt lekker!
6 jun 2022 om 0:43 Wat een afknapper. Bestelling bleef op zich wachten, aangekomen alles koud en een boeltje wansmakelijke dingen. Zelfs met de opmerkingen die je vraagt houden ze geen rekening , mijden die keet
25 mei 2022 om 8:41 Eten was lekker, bezorging deed er 1u10min langer over dan meegedeeld. Volgens de bezorger moest hij terug naar het depot voor een nieuwe helm. Graag hadden wij op dat moment een mogelijkheid gehad af te zien van de bestelling. Werkpuntje Take Away!
28 apr 2022 om 23:24 Snelle bezorging! Lekker eten! Sausje was niet ons ding, maar we werden hartelijk verrast door de gratis snoepjes :) Wij namen de nuggets en de crispy fried chicken en die waren de naam crispy waardig + vergeet de beruchte warme APPELMOES niet!!!
26 apr 2022 om 13:28 we zullen alvast niet meer bestellen, duur voor wat het was
8 apr 2022 om 19:53 Besteld om 18u en aten om18u30! We dachten, onterecht, dat de bestelling onvolledig was (veel bakjes), De man aan de telefoon heeft even vriendelijk onze klacht als onze excuses in ontvangst genomen. Snel, lekker, vriendelijk!!! Danku!!!
5 apr 2022 om 8:41 Het eten was lekker en goed warm. Wij hebben besteld om 18.15h, bestelling gevraagd tegen 19.30h, maar het was 20.10h toen de vriendelijke takeawayman kwam! Dit moet sneller kunnen!!
29 mrt 2022 om 20:20 Veel te duur voor wat je maar krijgt. Kleine portie en niet eens frietjes of kroketjes bij je al belachelijk dure hoofdgerecht. Als je dan belt, schepen ze ja af met het excuus dat je maar extra frieten moet bijbestellen.
22 feb 2022 om 10:53 De beloofde levertijd werd steeds langer ipv korter... Van 8 min. terug naar 15 enz. Ik stond buiten te wachten (nog 4 min.) om het makkelijker te maken, maar ben na 20 min. terug binnen gegaan.
5 feb 2022 om 22:45 Schandalig bestel nooit niets meer bij jullie meer dan 26 euro betaald voor vol au vent en 2 fleskes cola een bakske vol au vent 15 euro zonder frieten en er een droge koek bij schaam jullie ben zoveel geld kwijt voor niets