POULE & POULETTE GENT

POULE & POULETTE GENT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 117 beoordelingen
28 mei 2020 om 21:55 Zoals altijd Super leker
26 mei 2020 om 19:48 perfect
25 mei 2020 om 21:16 kippengerechten waren zeer lekker maar de frieten absoluut niet( koud, vettig en slap)
21 mei 2020 om 18:37 I would give them five stars because the food tastes good, but on two occasions I have asked that certain ingredients be removed from my orders and they have ignored it.
18 mei 2020 om 21:31 super lekker
16 mei 2020 om 20:35 Het eten was lekker, maar in plaats van een portie kroketten kregen we een salade...
13 mei 2020 om 10:19 Heerlijke kip, krokante frieten en indrukwekkende kroketjes. Altijd alles van topkwaliteit. Geleverd op het gevraagde tijdstip. Contactloze levering. Top!
11 mei 2020 om 18:14 We bestelden een portie frieten en een portie kroketten, we kregen 2 porties frieten. We bestelden en betaalden een portie salade + vinaigrette maar deze ontbrak in de levering.
27 apr 2020 om 9:55 Best in town. Topkip, meer dan voldoende zo’n hele kip voor twee personen. Kan ook met drie. Lekkere pepersaus. Goede frieten, goed warm. 5 op 5.
19 apr 2020 om 10:05 De frietjes waren niet zo krokant meer, wat enigszins te begrijpen is, volgende keer beter kroketjes vragen